dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

Gijzel-Oosterzele A

1

KME Machelen

3
2e Provinciale B zondag 1 oktober @ 15:00

Diegenen die vijf minuten te laat kwamen hadden ongelijk, want die had al twee doelpunten gemist…en nog belangrijker…twee goals van de bezoekers …KME ! Eénmaal kan Tjorven scoren nadat Fries eigenlijk het doelpunt aan de voet had; even later werd Robbie helemaal vergeten door de thuisdefensie en schuift de bal mooi onder de doelman.

Oosterzele komt dan wel opzetten en drukt Machelen op zijn eigen speelhelft doch veel gevaar komt er niet uit…mede door goed verdedigend werk van Ferre en Tibo. Ook Tjorven staat goed zijn mannetje centraal op het middenveld. Gillis wordt net voor half-time nogal laat afgevlagd voor buitenspel en kan de 0-3 niet op het scorebord plaatsen.

Een doelpunt valt er dan toch aan de andere kant waarbij de thuisploeg kan milderen tot 1-2 na een vrijschop (’44).

Wegens het uitvallen van Diego mag ook Mathieu de wei in voor de tweede helft. Ook nu gaat de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, doch zijn het onze blauwkes die de meeste kansen krijgen en dit meestal via Gillis (besluit op de goed uitgekomen doelman, met een mislukte lob en een schot voorlangs). Een perfect getrapte vrijschop van Fries wordt even later in hoekschop verwerkt en zo kan KME niet verder uitlopen. Gelukkig is Oosterzele niet bij machte KME te ontwrichten.

Diep in de tweede helft scoort Tjorven zelf zijn tweede van de namiddag nadat hij eerst op de paal besloot, maar zich goed herpakte op de tweede perfecte voorzet (’82 : 1-3). Daarna regent het kansen langs beide kanten met een reuzemisser van de ongelukkige Gillis en een kopbal –voorlangs- van Lorenz. Olivier moet op zijn beurt een schuiver uit de hoek halen maar Machelen gaat verdiend met de volle buit lopen. Proficiat aan onze “jonge” gasten.

Speelden voor KME : Olivier Brondeel, Diego Gistelinck, Ferre Martens, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Fries De Waele, Gillis Dentyn, Blancke Arno, Lorenz Herman,Van Parys Mathieu, Robbie Careel, Martens Pieter, Gilles Heyerick, Tibo Heyerick en Tjorven Baudoncq.

Verslag door Johan Van Hoye

Gijzel-Oosterzele A 1 - 3 KME Machelen

  • zondag 1 oktober 2017 @ 15:00
  • 2e Provinciale B 
2
Played
2
Won
0
Drawn
0
Lost

Previous meetings

28 jan 18 15:00 2e Provinciale B KME Machelen v Gijzel-Oosterzele A 3 - 2
01 okt 17 15:00 2e Provinciale B Gijzel-Oosterzele A v KME Machelen 1 - 3