zondag, juli 21
Zulte, BE
°C

Match Center

SK. Denderhoutem

3
Placeholder

KME Machelen

0
2e Provinciale B zondag 17 september @ 15:00

Al snel wordt duidelijk dat we een zeer sterke tegenstander voorgeschoteld krijgen, want de ene na de andere aanval teistert de Machelse verdediging. Gelukkig is de afwerking in het eerste half uur nog wat onnauwkeurig. KME kan enkel sporadisch doorbreken en enkel via Gillis wat kansjes forceren. Robbie doet zijn best, maar kan niet op tegen de secure, zeer ervaren thuisverdediging.

Na enkele missers van Derderhoutem komt de 1-0 er dan toch wanneer een schot vanuit de tweede lijn eerst gered wordt door Olivier, maar  in de rebound kan binnengetrapt worden (’36). Daarna kan Machelen de schade beperken en de rust bereiken met deze kleine achterstand.

Na eerst een misser van formaat kan de thuisspits toch de 2-0 binnenkoppen op een perfect getrapte vrijschop (’64). En half weg de tweede helft krijgen we dan nog de derde treffer rond de oren via een rechtstreekse vrijschop (’82 : 3-0). Een later gemiste strafschop van Denderhoutem laat deze uitslag tevens ongemoeid.

Gillis mist in het laatste kwart wel twee kansen voor een eerredder, maar al bij al mag KME blij zijn dat het niet meer doelpunten slikte.

Doch mogen we de moed niet laten zakken want dit mature Denderhoutem wordt zeker een ploeg die een plaatsje in de top drie zal opeisen.

Speelden voor KME : Olivier Brondeel, Diego Gistelinck, Ferre Martens, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Fries De Waele, Gillis Dentyn, Samuel Van Hoye, Lorenz Herman, Niels Deman, Robbie Careel, Martens Pieter, Gilles Heyerick, Tibo Heyerick en Tjorven Baudoncq.

Verslaggever: Johan Van Hoye

SK. Denderhoutem 3 - 0 KME Machelen

  • zondag 17 september 2017 @ 15:00
  • 2e Provinciale B 
2
Played
0
Won
0
Drawn
2
Lost

Previous meetings

14 jan 18 14:30 2e Provinciale B KME Machelen v SK. Denderhoutem 0 - 3
17 sep 17 15:00 2e Provinciale B SK. Denderhoutem v KME Machelen 3 - 0