dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

KME Machelen

0

Borsbeke

2
2e Provinciale B zondag 10 september @ 15:00

Vandaag de 1ste wedstrijd voor eigen publiek. Helaas krijgen we hetzelfde scenario als vorige week want we komen opnieuw snel op achterstand. Na 4’ is het al 0-1 en daardoor zijn we alweer op achtervolgen aangewezen. Het gaat niet zo vlot als vorige week en beleven een moeilijke 1ste helft. Het lukt ons niet om in de wedstrijd te komen. Na 20’wordt het zelfs 0-2 na een terechte strafschop. We komen niet echt tot voetballen toe en hebben het moeilijk om de bal bij te houden. De bezoekende keeper beleeft voorlopig een rustige namiddag. Olivier daarentegen moet tot 2x toe gevat tussenkomen om dat 3de tegendoelpunt  te voorkomen.

In de rust wordt er hier en daar wat bijgestuurd en hopelijk resulteert dat in een betere 2de helft. Toch zijn het de bezoekers die voor het 1ste gevaar zorgen. Wij blijven knokken en beetje bij beetje worden we beter. De 1ste grote kans is voor Robbie. Hij kan alleen op de keeper afgaan maar hij trapt op de keeper. We blijven proberen maar het is een hele karwei. Een kwartiertje voor tijd is er nog een grote kans voor ons. We krijgen een vrije trap op een interessante plaats. Gillis zal die trappen maar de bal beland op de buitenkant van de paal. Dikke pech dus….! Daarna blijven we op zoek gaan naar dat doelpuntje maar het is al snel duidelijk dat dat niet voor vandaag  zal zijn. Op die manier blijven we met lege handen achter.

Speelden voor KME: Olivier Brondeel, Diego Gistelinck, Ferre Martens, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Fries De Waele, Gillis Dentyn, Samuel Van Hoye, Lorenz Herman, Niels Deman, Robbie Careel, Pieter Martens, Gilles Heyerick, Tibo Heyerick, Tjorven Baudoncq

Verslaggeefster: Stefanie Tant

KME Machelen 0 - 2 Borsbeke

  • zondag 10 september 2017 @ 15:00
  • 2e Provinciale B 
  • Referee: Meus Steven
2
Played
0
Won
1
Drawn
1
Lost

Previous meetings

07 jan 18 12:53 2e Provinciale B Borsbeke v KME Machelen 1 - 1
10 sep 17 15:00 2e Provinciale B KME Machelen v Borsbeke 0 - 2