dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

KME Machelen

0

Edeboys A

1
2e Provinciale B zondag 3 december @ 14:30

Op deze grauwe zondagnamiddag moesten onze blauwkes het opnemen tegen Edeboys…winst kon KME een plaats in de eerste kolom van de rangschikking loodsen. Als Gillis verhinderd wordt om op doel af te stormen staan de bezoekers al met één man minder op het veld. Spijtig genoeg kan van deze numerieke meerderheid niet geprofiteerd worden om uit te lopen….niettegenstaande er hiervoor kansen genoeg waren. Een vrijschop van Gillis wordt uit de hoek geranseld en Tjorven ziet zijn kansen de nek omgewrongen door slechte balcontrole. Ook als Machelen met 10 man komt te staan (twee maal geel voor Tibo) dwingen ze nog de beste kansen af, doch een sterk keepende Jonas Vispoel redt de pogingen van Gillis en Gilles.
Dan maar over naar de tweede helft waar Tjorven er terug niet in lukt de keeper te verschalken en waar die verduivelde keeper een miraculeuse redding in petto heeft op een doorbraak van Gillis. Na het uur komt Edeboys ook enkele keren opzetten evenwel met slechts drie kleine kansjes waarbij tot groot ongeloof van iedereen zelfs de beslissende goal valt (’74 : 0-1). Een slotoffensief van KME levert ook niet een toch verdiende gelijkmaker want Diego besluit in het zijnet en Robbie kopt in de handen van de matchwinnaar ….keeper Vispoel van Edeboys.
Teveel kansen onbenut laten resulteert nogal veel in het deksel op de neus krijgen en ook in Machelen geschiedde dit spijtig voorval.
Dan maar de stunt tegen Zulte herhalen tegen Bambrugge volgende week ?

Speelden voor KME :Blondeel Olivier, Diego Gistelinck, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Fries De Waele, Gilles Heyerick, Gillis Dentyn, Samuel Van Hoye, Niels Deman, Tibo Heyerick, Tjorven Baudoncq, Robbie Careel, Michael Geernaert, Ferre Martens Lennert Vanlierde

KME Machelen 0 - 1 Edeboys A

  • zondag 3 december 2017 @ 14:30
  • 2e Provinciale B 
2
Played
0
Won
1
Drawn
1
Lost

Previous meetings

22 apr 18 15:00 2e Provinciale B Edeboys A v KME Machelen 0 - 0
03 dec 17 14:30 2e Provinciale B KME Machelen v Edeboys A 0 - 1