dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

KME Machelen

3
Placeholder

Windeke

3
2e Provinciale B zondag 19 november @ 14:30

Een sterke start van Machelen resulteert al vrij snel in een knap doelpunt van Gilles die een slimme corner van Fries afrondt met een pegel in het dak van het doel. De machelse aanval lijkt niet te stoppen doch op het kwartier maakt Windeke hier een einde aan door een vrijschop in de winkelhaak te mikken. Machelen blijft het gevaarlijkst doch zowel Lorenz als Gillis kennen geen geluk in hun afwerking. Aan de overkant moet Olivier wel tot tweemaal toe zijn klasse bovenhalen om doelrijpe kansen voor de bezoekers ongedaan te maken.

Ook in de tweede helft zijn de eerste kansen voor de thuisploeg met onder andere een misser van Samuel op een verre uitworp van Gianni, doch is het Windeke dat na een mooi opgezette tegenaanval de 1-2 op het scorebord plaatst (’66). Gelukkig kunnen Gillis (’70 – met een mooie stifter over de doelman-) en Samuel (’75 –met een lucky goal-) het tij terug keren maar in het laatste kwart wordt de Machelse verdediging koudweg gepakt op een snelle en knap uitgespeelde tegenaanval. Robbie kent nog een sterke invalbeurt maar een overwinning kan KME niet meer uit de brand slepen tegen dit toch sterk Windeke….alhoewel een strafschopfout op Gillis onbestraft bleef in het slot van deze fel bevochten wedstrijd. Een gelijkspel was de correcte uitslag doch zat er voor onze blauwkes meer in…..maar dit is voetbal hé !

Speelden voor KME : Olivier Brondeel, Ferre Martens, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Fries De Waele, Gilles Heyerick, Gillis Dentyn, Samuel Van Hoye, Lorenz Herman, Niels Deman, Michael Geernaert, Robbie Careel, Tjorven Baudoncq, Senne Debouvere en Pieter Martens.

KME Machelen 3 - 3 Windeke

  • zondag 19 november 2017 @ 14:30
  • 2e Provinciale B 
2
Played
1
Won
1
Drawn
0
Lost

Previous meetings

24 mrt 18 19:30 2e Provinciale B Windeke v KME Machelen 1 - 5
19 nov 17 14:30 2e Provinciale B KME Machelen v Windeke 3 - 3