dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

KME Machelen

2

Eine A

0
2e Provinciale B zondag 5 november @ 14:30

Het puntenloze Eine kwam op bezoek naar Machelen…wat niet wil zeggen dat Eine een hapklare brok was…vooral in de eerste helft was het spelverloop evenwichtig met weinig kansen waarvan ééntje toch bijna een doelpunt opleverde voor de thuisploeg doch Fries zag zijn schot op de lijn gekeerd. We kregen niet het mooiste voetbal voorgeschoteld gezien de drang om te winnen voor beide ploegen te groot was wat resulteerde in een match met veel inzet maar moest inboeten aan secuurheid. Een scoreloze tussenstand was dan ook logisch.

In de tweede helft trok KME het laken iets meer naar zich toe en creëerde verschillende kansen voornamelijk via Gillis. Op het uur kan Gillis met een slim steekballetje Lorenz het openingsdoelpunt voorschotelen. Volgende pogingen van onze blauwkes belandden evenwel naast doel. Eine deed de noodzakelijke vervangingen en trok het laatste kwartier voluit in de aanval maar kon de Machelse defensie niet ontwrichten….het was integendeel KME dat in de slotminuten de verlossende 2-0 scoort. Gillis omspeelt knap de uitgekomen doelman en trapt verdiend de bal in de korte hoek.
Het toch dappere Eine moest ook vandaag de punten in Machelen laten. Een goede arbitrage zorgde er ook voor dat de fel bevochten wedstrijd al bij al sportief bleef en tevens dank aan de ruime opkomst van de KME-jeugd (bestuur, trainers en spelertjes).

KME Machelen 2 - 0 Eine A

  • zondag 5 november 2017 @ 14:30
  • 2e Provinciale B 
2
Played
2
Won
0
Drawn
0
Lost

Previous meetings

11 mrt 18 15:00 2e Provinciale B Eine A v KME Machelen 0 - 3
05 nov 17 14:30 2e Provinciale B KME Machelen v Eine A 2 - 0