dinsdag, mei 28
Zulte, BE
°C

Match Center

KME Machelen

2

Gavere-Asper

3
2e Provinciale B zondag 8 oktober @ 15:00

Vandaag mochten we eens een ploeg uit de buurt bekampen want we kregen het bezoek van Gavere-Asper die puntenloos laatste staat. Onze start is niet zo goed. We spelen veel te slap en komen dan ook snel opnieuw op achterstand. Na 8min is het al 0-1. Na een kwartiertje komen we meer in de match en krijgen we ook een paar kansen. Dit resulteert in de gelijkmaker na een paar minuten. We zien een mooie aanval van KME en die wordt mooi afgerond door Lorenz, 1-1. Nu moeten we op zoek gaan naar dat 2de doelpuntje maar moeten opletten voor de tegenstander. Net voor rust is er een vrije trap van Gillis. Gianni komt goed ingelopen en krijgt de bal maar hij zet hem naast. Net daarna is er nog een kans voor Gillis maar die besluit op de keeper.

Na de rust moeten we toch het verschil kunnen maken Toch zijn we weeral niet goed wakker en komen we snel op achterstand. Een lage schuiver in doel zorgt voor de 1-2. Zo zijn we weer op achtervolgen aangewezen. Rond het uur mag Gillis opnieuw een vrije trap nemen. Zijn bal beland op de lat en word daarna over het doel getrapt; Dikke pech… Even later kan Gillis dan toch scoren. Een mooie bal van Tjorven komt bij Gillis en dei twijfelt niet en zet zo de 2-2 op het bord. Toch lukt het ons weer niet om dat vast te houden want Gavere kan nog een s scoren waardoor het 2-3 wordt. Deze keer kunnen wij niet meer tegenscoren waardoor we met lege handen en zwaar teleurgesteld achterblijven.

Speelden voor KME: Olivier Brondeel, Diego Gistelinck, Ferre Martens, Gianni Schollier, Jamie Van Assche, Gilles Heyerick, Gillis Dentyn, Lorenz Herman, Tibo Heyerick, Tjorven Baudoncq, Robbie Careel, Pieter Martens, Samuel Van Hoye, Arno Blancke, Mathieu Van Parys

KME Machelen 2 - 3 Gavere-Asper

  • zondag 8 oktober 2017 @ 15:00
  • 2e Provinciale B 
2
Played
1
Won
0
Drawn
1
Lost

Previous meetings

04 feb 18 15:00 2e Provinciale B Gavere-Asper v KME Machelen 1 - 3
08 okt 17 15:00 2e Provinciale B KME Machelen v Gavere-Asper 2 - 3