zaterdag, augustus 18
Zulte, BE
°C

Uitslagen terugmatchen Jeugdcup 1/8 finale

Uitslagen terugmatchen Jeugdcup 1/8 finale

Hoewel onze jeugd geen competitie speelt blijft De JEUGDCUP toch iets speciaals te hebben , plots telt er maar 1 ding …”winnen” om die volgende ronde te halen.

En wij mogen als clubje rond de kerktoren met heel veel concurrentie van omliggende clubs zoals Zulte-Waregem , Deinze en Petegem fier zijn hetgeen onze Meisjes en jongens brengen op een terrein .
Met 5 ploegen die in een 1/8 finale staan en van die 5 gaan er 4 door naar de 1/4 finale kan je zeggen heel knap gedaan en proficiat aan alle teams en trainers .

Onze U8 hebben hun thuiswedstrijd met 14-6 gewonnen en hebben zo op 2 wedstrijden 35 keer de weg naar het doel gevonden . En verdienen dan ook om door te gaan .

De U9 ging de verre verplaatsing naar Geraardsbergen aan maar verloren met 5-4 maar thuis hadden ze genoeg bijeen gesprokkeld en was de totale uitslag 17-7 voor onze boys dus ook voor hen een verdiende plaats in de volgende ronde .

Onze U10 staken thuis van wal tegen het verre haasdonk en op het einde stonden de bordjes zwaar gekanteld naar machelse kant 7-2 hun totaal kwam op 13-4 dus ook ruim verdiend .

De U12 gingen in de Muide aan de slag en deze moesten als enige ploeg trachten het thuisverlies weg te werken , maar helaas verloren deze hun wedstrijd met 2-1 een totaal score van 4-2 verlies . Maar zij mogen met opgegeven hoofd de cup verlaten en de coach mag blij zijn dat er geen zware blessures zijn want bijna elke speler heeft de kunstmat gekust op een harde manier .

Onze U15 namen het thuis op tegen Latem maar verloren evenwel hun wedstrijd met een droge 0-2 maar door hun sterke prestatie in de heenmatch gaan deze ook door naar de volgende ronde einduitslag 5-4 .

Dus vanuit ons jeugdbestuur zeggen we heel knap werk en proficiat .
Ook dank u wel aan de mama’s en papa’s die terug onze jongens na de wedstrijd voor eten voorzien hadden .

Ook jullie de supporters merci om er terug te zijn want voor die kleine en grote mannen en meisjes is het toch zo belangrijk dat jullie daar staan … Merci

Dus hou alvast 07-03 almaar vrij want dan start de volgende ronde ….
Dus nogmaals proficiat en tot de volgende …

Mvg
Het jeugdbestuur

Geef een reactie