zaterdag, augustus 18
Zulte, BE
°C

Uitslagen heenmatchen 1/8 finale Jeugdcup

Uitslagen heenmatchen 1/8 finale Jeugdcup

Gisteren was de heenmatch van 1/8 finale van de Jeugdcup het nieuwsblad en voor het eerst mochten er 5 ploegen het veld in gaan .
En onze jeugd hebben het goed tot heel goed gedaan richting de terugmatch .

Onze U8 gingen richting Drongen en kwamen al zingend terug naar Machelen met een karrenvracht aan doelpunten het werd zowaar 2-21 en dit met schitterend voetbal , proficiat aan de gehele groep U8 .

Onze U9 stapte het machelse “gras” op tegen Geraardsbergen , en ze deden wat ze moesten doen en na een uur stapten ze met een mooie 13-3 van het “gras” … knap en proficiat aan het gehele team U9 .

De U10 mochten de verre verplaatsing maken naar Haasdonk en deze verre verplaatsing verteerde ze blijkbaar heel goed want ze kwamen terug met een overwinning van 2-6 , dus ook voor hen het gehele team U10 een dikke proficiat .

De U12 mochten het eigen veld in tegen St. Muide vanuit Gent helaas konden zij het thuisvoordeel niet verzilveren , maar houden ze de mogelijkheid wel nog open om toch nog door te stoten ze verloren jammer genoeg met 1-2 , ook voor hen een proficiat want hun laatste kwart toont dat ze kunnen stunten op verplaatsing .

En dan onze U15 die gingen het kunstveld op in Latem en gingen na 80 minuten de douche in met een knappe 2-5 winst .

Dus onze 5 ploegen hebben de tegenstander nogmaals getoond dat er op de Machelse grond heel veel talenten rondlopen en dat de trainers heel goed werk verrichten , dus aan allen een dikke proficiat en binnen 14 dagen de terugmatch terug vol voor gaan en wie weet bereiken jullie allen die 1/4 Finale .

Ook jullie supporters bedankt om terug aanwezig te zijn en hopelijk tot de volgende keer … 👍👍👍

Doe zo verder teams , trainers , afgevaardigden en supporters proficiat …

Geef een reactie